Komplett családi házak generálkivitelezése

Ha házépítést tervezel, előtte gondold végig, hogy megfelelően tudod-e majd koordinálni a házépítést. Ha még rátermett is vagy egy ilyen feladatra, akkor is érdemes fontolóra venni a komplett családi házak generálkivitelezésével foglalkozó vállalkozunk megbízását.

Ha magadra vállalod a kivitelezést, számolnod kell azzal, hogy állandóan készenléti állapotban kell lenned, egyeztetned kell az anyagbeszerzéssel és a kivitelezéssel kapcsolatban. Ez egyrészt rengeted időt, pénzt fog igényelni, másrészt ki kell építened a kapcsolataidat a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében.

A komplett családi házak generálkivitelezésével foglalkozó vállalkozók ezt már évek alatt megoldották, a szervezést profi módon végzik.

Különösen célszerű a komplett családi ház generálkivitelezés szolgáltatást választanod, ha szorít az idő és szeretnétek minél hamarabb birtokba venni új otthonotokat.

A generálkivitelezőként minden munkafolyamat lebonyolításáért felelünk a tervezéstől az átadásig.

A komplett családi ház generálkivitelezése kezdődhet akár azzal is, hogy segítséget kapsz a telek kiválasztásában. Utánajárunk a területre vonatkozó szabályozásoknak. Ha minden rendben van, megszerezzük az engedélyeket, elkészíttetjük a tervrajzokat, felépíttetjük a családi házat egészen a kulcsátadásig. A szükséges minőségellenőrzési feladatokat is elvégezzük helyetted.

Az árajánlathoz célszerű kérni ütemezési tervet, aminek alapján egyeztetni tudunk az egyes építési fázisok befejeztével.

A komplett családi ház generálkivitelezésének a folyamata:

Az igényfelmérés során részletesen ismertetned kell, hogy a családi ház milyen kivitelű legyen, milyen anyagok felhasználásával készüljön. Fontos, hogy a tájékoztatás minden részletre kiterjedő legyen az esetleges későbbi reklamációk elkerülése érdekében.

A komplett családi házak generálkivitelezéhez megkeressük a megfelelő alvállalkozókat, szakembereket.

Ezután ütemezzük a feladatokat, a költségvetési terv alapján pedig elkészítjük az árajánlatot. Ebben a szakaszban is nagyon fontos a részletes egyeztetés, az igényeid pontos teljesítése miatt a konkrét számadatok ismeretében.

Fontos, hogy minőségi anyagokat használjanak fel a komplett családi ház generálkivitelezése folyamán, mert ez hosszú távon megtérülő beruházás. Erre kiemelten odafigyelünk.

A munkafázisok ellenőrzésére kiemelten figyelünk, hogy az esetleges korrekciók zökkenőmentesen elvégezhetők legyenek.

Az online építési napló nagy segítség ebben is, naprakészen tájékozódhatsz az építkezés folyamatairól személyes jelenlét nélkül is.

Cégünk referenciákkal, nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik komplett családi házak generákivitelezésében. Forduljon hozzánk bizalommal!
Szolgáltatásaink
Kérdése van?